Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö

Verkkosivustot käyttävät tehokasta ja älykästä tekniikkaa, jotta ne olisivat kiinnostavampia kävijöille ja parantavat samalla verkkosivuston saatavuutta. Yksi suosituimmista tekniikoista on evästeet. Evästeitä voivat käyttää verkkosivustojen omistajat tai kolmannet osapuolet, esimerkiksi mainostajat, jotka kommunikoivat verkkosivuston kautta. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka verkkosivusto tallentaa käyttäjän tietokoneelle. Eväteiden sisältämiä tietoja voidaan käyttää eri verkkosivuilla surffaamisen seuraamiseen. Evästeet luokitellaan niiden keston ja verkkosivuston mukaan.

Uskomme, että on tärkeää antaa sinulle tietoa evästeistä, joita verkkosivustomme käyttää sekä tarkoituksista, mihin niitä käytämme. Pyrimme seuraaviin tarkoituksiin: suojaamaan yksityisyytesi, varmistamaan saatavuuden ja kehittämään verkkosivujemme optimointia. Suhtaudumme tietosuojaasi vakavasti ja käsittelemme henkilötietojasi luottamuksellisesti ja lain mukaan.

Muista kuitenkin, että tiedonsiirrossa Internetissä voi yleensä esiintyä tietoturva-aukkoja. Täysi suojaaminen luvattomalta käytöltä ei ole mahdollista.


Soveltamisala

Seuraava tietosuojailmoitus koskee tämän Äkäskero-verkkosivuston ja täällä tarjottujen palveluiden käyttöä. Kerromme sinulle henkilötietojesi käsittelystä verkkosivustoamme käyttäessäsi. Henkilötietoja ovat kaikki tiedot, jotka liittyvät sinuun henkilökohtaisesti, kuten nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi sekä käyttäytymisesi sivustolla.

Tietosuojavastaava

Voit ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaan osoitteessa office@akaskero.com tai postiosoitteeseemme lisäämällä kuoreen tietosuojavastaava.

Automaattinen tiedonkeruu ja käsittely

Kuten kaikilla verkkosivustoilla, myös meidän palvelimemme kerää automaattisesti ja väliaikaisesti tietoja palvelimen lokitiedostoihin, jotka selain lähettää sille, ellet ole ottanut tätä pois käytöstä. Jos haluat tarkastella verkkosivustoamme, keräämme seuraavat tiedot, jotka ovat teknisesti välttämättömiä, jotta voimme näyttää verkkosivustomme sinulle ja taata vakaus sekä turvallisuus:

  • Pyytävän tietokoneen IP-osoite
  • Tiedostopyyntö asiakkaalta
  • http-vastauskoodi, verkkosivusto josta vierailet meidän sivustollamme (viittaava URL-osoite)
  • Palvelinpyynnön kellonaika
  • Pyynnön esittäneen tietokoneen käyttämä käyttöjärjestelmä

Palvelimen lokitiedostoja ei arvioida henkilökohtaisesti. Kiinnostuksemme näiden tietojen keräämiseen varmista ainoastaan verkkosivuston moitteettoman toiminnan. Keräämme, käytämme ja välitämme henkilötietojasi vain, jos se on lain sallimaa tai jos suostut tietojen keräämiseen.

Evästeet eli Cookies

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan paikallisesti selaimesi muistiin. Alla lueteltuja evästeitä käytämme vain takaamaan käyttämäsi palvelun toteutumisen tai tarjoamisen. Meidän kiinnostuksemme tietojenkäsittelyyn on optimoida käyttämäsi laitteen verkkosivuston asetukset ja mukauttaa käyttöliittymää.

Väliaikaiset evästeet

Väliaikaiset evästeet poistetaan automaattisesti, kun suljet selaimesi. Tämä sisältää erityisesti istuntoevästeet. Nämä tallentavat ns. istuntotunnuksen, jolla useita selaimesi pyyntöjä voidaan määrittää yhteiseen istuntoon. Tämän avulla tietokoneesi voidaan tunnistaa, kun palaat verkkosivustollemme. Istuntoevästeet poistetaan, kun kirjaudut ulos tai suljet selaimen.

Pysyvät evästeet

Pysyvät evästeet poistetaan automaattisesti tietyn ajan kuluttua, mikä voi vaihdella evästeen mukaan. Voit poistaa evästeet milloin tahansa selaimesi suojausasetuksista.

Voit määrittää selaimen asetukset toiveidesi mukaan ja hylätä kolmansien osapuolten evästeiden tai kaikkien evästeiden hyväksynnän. Haluamme kuitenkin huomauttaa, että näin tehdessäsi, et välttämättä pysty käyttämään kaikkia tämän verkkosivuston toimintoja.

Uutiskirje ja yhteydenottolomakkeet

Keräämme tietoja, kun tilaat uutiskirjeemme tai lähetät yhteydenottolomakkeen. Kerättyjä tietoja käytetään yksinomaan uutiskirjeen tai yhteydenottopyynnön käsittelyyn. Jos otat meihin yhteyttä tarjottujen yhteydenottovälineiden kautta, tietosi tallennetaan, jotta niitä voidaan käyttää pyyntösi käsittelyyn ja vastaamiseen. Näitä tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille ilman suostumustasi.

Tilastot

Tämä sivusto tallentaa joitakin käyttäjä-agentti-tietoja. Näitä tietoja käytetään tarjoamaan henkilökohtaisempi kokemus sivustolla ja seuraamaan sijaintiasi verkkosivustollamme Euroopan yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Oikeus tietoihin

Sinulla on oikeus pyytää meiltä milloin tahansa tietoja käsittelemistämme tiedoista ja sinua koskevista henkilötiedoista.

Oikeus tietojen oikaisemiseen tai poistamiseen

Sinulla on oikeus pyytää poistamaan henkilötietosi. Nämä vaatimukset tarjoavat erityisesti oikeuden tietojen poistamiseen, jos henkilötietoja ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, joita varten ne on kerätty tai muutoin käsitelty.

Oikeus vastustaa käsittelyä

Sinulla on oikeus milloin tahansa vastustaa sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä tilanteestasi johtuvista syistä. Lopetamme henkilötietojesi käsittelyn, ellemme pysty osoittamaan käsittelyn pakottavia laillisia syitä, jotka ylittävät sinun etusi, oikeutesi ja vapautesi tai käsittelyn tarkoituksena on puolustaa, käyttää tai puolustaa oikeudellisia vakaumuksia.

Oikeus tietojen siirtämiseen

Sinulla on oikeus saada henkilötietosi, jotka olet toimittanut meille jäsennellyssä, yleisessä, koneellisesti luettavassa muodossa. Sitten on välttämätöntä, että tietojenkäsittely perustuu suostumukseesi ja että tämä tapahtuu automatisoitujen prosessien avulla.

Oikeus valittamiseen

Sinulla on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, erityisesti asuin-, työ- tai väitetyn rikkomuksen jäsenvaltiossa, jos olet sitä mieltä, että henkilötietojesi käsittely rikkoo sovellettavaa tietosuojalakia.

Tietojesi poistaminen

Poistamme tai anonymisoimme yleensä henkilötietosi heti, kun niitä ei enää tarvita tarkoituksiin, joihin keräsimme tai käytimme niitä. Jos tietojasi on pidettävä oikeudellisista syistä, ne estetään. Tällöin tietojasi ei ole enää saatavissa jatkokäyttöön.